BLS - AED

De hulpverlener (provider) les duurt maximaal 4 uur.
Aan het eind van deze les kunt u demonstreren:
  • Hoe u een bewusteloos persoon benadert;
  • Hoe u borstcompressies en beademingen uitvoert;
  • Hoe u een automatische externe defibrillator gebruikt;
  • Hoe u een bewusteloos persoon die ademt in stabiele zijligging plaatst;
  • Hoe u een persoon die stikt, of dreigt te stikken, helpt.

Tijdens de les is er ook aandacht voor een burgeralarmeringssysteem zoals Hartslagnu. Voor meer informatie kunt u kijken op www.Hartslagnu.nl

Per 6 cursisten is er 1 instructeur aanwezig. De indeling van een herhaalles voor een provider is gelijk aan een initiële les.

Aanmelden:

Bij interesse in een les kunt u het inschrijfformulier gebruiken. In het tekst vak kunt u uw voorkeur voor een lesdag invullen. Bij meer dan 4 personen zal een les gepland worden.
Mocht u al meer dan 4 personen vertegenwoordigen die graag een les volgen (familie, vereniging, vriendenclub, etc) kunt u ook contact opnemen, we plannen dan samen een cursusdatum.

Kosten:

De BLS-AED les kost € 35 per persoon. Deze prijs is gebaseerd op een cursus in het Deventer Ziekenhuis. Indien de les op een andere locatie gegeven wordt kunnen er reiskosten of andere kosten bij komen. De prijs zal duidelijk vooraf gecommuniceerd worden.

De cursus is geaccrediteerd bij het CADD (KABIZ) voor 4 punten

Voor verenigingen is een gereduceerd tarief mogelijk.
Diverse zorgverzekeraars vergoeden een reanimatiecursus via de de aanvullende verzekering. Een reanimatiecursus valt onder het kopje 'preventieve zorg' of 'preventieve cursus'.
Reanimatie Educatie Deventer
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Login Form